Bereik meer met zichtbaarheid

Bereik meer met zichtbaarheid

Bereik meer met zichtbaarheid

Effectieve signmaking reclame voor binnen en buiten

Ons dienst- en productaanbod aan signmaking reclame is erg breed en wordt afgemeten op de behoefte van onze klanten. Vaak zijn dat eenmalige, unieke producties. Deze variëren van onder andere autobelettering, reclameborden en gevelreclame tot lichtreclame, veiligheidsfolie, gevelbekleding, full colour wandbekleding, full colour belettering, full colour

glasfolie en standbouw. Zo zorgen wij ervoor dat de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot wordt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Publistrada u kan bieden.

Neem contact op

Auto's

Auto’s en bestelbusjes zijn uitermate geschikt voor full colour belettering of print. Bedrijfsreclame van Publistrada op uw auto is een eenmalige investering waar u jarenlang de vruchten van plukt. Zeker als u veel de weg opgaat, zult u merken dat uw naamsbekendheid in de regio groeit.

Contact

Vrachtauto's

Ook voor vrachtauto's levert Publistrada in Vaesrade (Nuth) unieke signmaking reclame, zoals belettering en print. Uw bedrijfslogo op uw vrachtwagen zorgt voor verhoogde zichtbaarheid van uw bedrijf, waar u zich ook bevindt. Een waardevolle investering! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Carwrap

Publistrada verzorgt tevens carwraps: een goedkoop alternatief voor spuiten, waarmee u uw auto kleur of een speciaal design geeft. Het folie is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Daarnaast beschermt het folie de originele laklaag tegen beschadigingen.

Contact

Diverse voertuigen

Naast ‘normale’ bedrijfsauto’s, -busjes of vrachtauto’s, verzorgen wij ook reclame voor de wat eigenzinnigere voertuigen. Bij ons mag een voertuig dus best afwijken van de geijkte maten: wij zorgen te allen tijde voor signmaking reclame op maat.

Contact

Gevels en puien

Aan de buitenkant van uw bedrijfspand moet duidelijk te zien zijn dat u er met uw organisatie gevestigd bent. Dat kan door gevelreclame, gevelbekleding, lichtreclame, belettering en print op ramen en deuren. Een opvallende weergave van uw logo en bedrijfsnaam zorgt voor herkenning en onderscheidt u van uw naburige concurrenten. Ook ramen en deuren zijn uitstekende plekken voor uw signmaking reclame. Met in het oog springende afbeeldingen en belettering trekt u zo de aandacht van voorbijgangers. Publistrada verzorgt dit graag voor u.

Contact

Zeilen en frames

Zeilen, frames, vlaggen, kleding... Ze zijn allemaal geschikt voor print. Heeft u buiten uw bedrijfspand vlaggenmasten staan, dan zijn banieren een veelvoorkomende manier om een bedrijfsnaam of logo aan het publiek te tonen. Neem contact op met Publistrada in Vaesrade (Nuth) om uw wensen te bespreken.

Contact

Zuilen, borden en bewegwijzering

Outdoor borden met belettering of print zijn mogelijk in alle vormen en maten. Met een groot bord langs de regionale toegangsweg wijst u inkomend verkeer op het bestaan van uw bedrijf. Borden worden ook vaak gebruikt in de bouw, om een impressie te geven van het toekomstige bouwwerk of om te laten zien welk uitvoerend bouwbedrijf verantwoordelijk is voor het project. Wat uw doel ook is, Publistrada is de bestemming voor signmaking reclame, zowel binnen als buiten Vaesrade (Nuth). Een aparte vorm van outdoor signmaking reclame is het plaatsen van een zuil of bewegwijzering. Langs de weg of bij de ingang van uw parkeerterrein zorgt een zuil met uw bedrijfsnaam, logo en huisnummer voor herkenning. U maakt het uw klanten makkelijk om uw organisatie te vinden.

Contact

Interieur: wanddecoraties en wall-wraps

De eerste indruk die uw klanten opdoen wanneer ze uw winkel of kantoor betreden, is gebaseerd op uitstraling. Een bedrijfspand met grijze, kale muren geeft een andere indruk dan een gebouw met kleur of een speciaal design op de muren. Met full colour wandbekleding van Publistrada, zoals behang, doeken, wall-wraps of verf creëert u een omgeving die een positieve emotie achterlaat bij uw klanten. Deze indruk helpt klanten te binden aan uw bedrijf.

Contact

Presentaties en beursstands

Indien u met uw organisatie aanwezig bent op een beurs, dan doet u er verstandig aan een opvallende en herkenbare stand op te bouwen. Publistrada verzorgt graag de opbouw en productie van displays, borden en andere reclamematerialen voor u. De invulling van de stand kan volledig naar uw wensen aangepast worden. Uw bedrijfskleuren, logo en naam vormen een herkenbaar middelpunt in de drukte van de beurs.

Contact

Stickerteksten en veiligheidsfolies

Met stickers en folies maakt u bedrijfsreclame op bijvoorbeeld uw etalageruiten. Full colour glasfolie kan over het gehele raamoppervlak aangebracht worden. Ook op veiligheidsfolie, een transparant en verstevigend raamfolie, kan door Publistrada signmaking reclame gedrukt worden. De aandacht van het winkelend publiek zal zeker getrokken worden door een opmerkelijke print of een pakkende reclametekst.

Contact

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden voor signmaking reclame? Neem contact op met Publistrada in Vaesrade (Nuth) door te bellen naar 046 - 442 1856.

Publistrada
Hommert 18 
6361 NH Vaesrade (Nuth) 

T: 046 - 442 1856

F: 046 - 442 3675

E: info@publistrada.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 14:45